25 / 04 / 2024

Toki Kentsel Dönüşüm

TOKİ kentsel dönüşüm mimarlık ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinin hazırlanması ile ilgili mühendislik ve mimarlık işleri danışmanlık hizmet ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ 2017’de kentsel dönüşümde hedef büyüttü!

TOKİ Başkanı Ergün Turan 2017’de kentsel dönüşümde hedef büyüttüklerini açıkladı. Turan 2017 için 65 bin konut hedeflediklerini ve bunun 25 binin kentsel dönüşüm kapsamında yapılacağını belirtti.

Avcılar ve Başakşehir kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Dönüşüm Master Planı İle Uygulama Rehberi ve Kentsel Tasarım Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ön yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ İstanbul'da 7 ilçede kentsel dönüşüme başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'un 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlatacak. Kentsel dönüşümün uygulanacağı ilçe sayısı zamanla artacak.

TOKİ KOBİ ve esnafa yönelik çalışmalarına devam ediyor!

Kentsel dönüşümde tam gaz ilerleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sanayiye de el attı. TOKİ, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) tek çatı altında toplayarak Türk sanayisinin altyapısına destek sağlıyor.

Kentsel dönüşümde 'Gayrimenkul Sertifikası' modeli devreye girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla üzerinde çalıştığı modeller, yol haritası olarak hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm alanlarındaki uygulamaların ülke genelinde önceliklendirilmesi için 'Kentsel Dönüşüm Alanları Strateji Belgesi' hazırlanıyor.

TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında 171 bin konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, deprem kuşaklarına göre hazırlanan kentsel dönüşüm programı kapsamında 171 bin konutluk bir kentsel dönüşüm planlandığını açıkladı.

TOKİ kentsel dönüşümle 20 yılda 6 milyon konutu dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) , deprem riskleri, çarpık kentleşme ve altyapı sorunlarının önüne geçmek için tasarlanan Kentsel Dönüşüm Projesi için büyük adımlar atıyor. Projeyle 20 yılda 6 milyon konut dönüşecek...

TOKİ kentin dokusunu bozan sanayi sitelerini dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şehirleri, kentin dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden arındıracak.

Mehmet Ergün Turan: Özel sektör kentsel dönüşümün içinde olmalı!

Mehmet Ergün Turan özel sektörün de dönüşümün içinde olması gerektiğini kaydetti. Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin çalışmaları hakkında şu mesajları verdi: Konutlarda şekilden, kullanılan malzemeye bir takım değişiklikler olacak...

Türkiye'nin önceliği kentsel dönüşüm!

Mehmet Ergün Turan "Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm ve alt gelir gruplarına yönelik konut çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Üreteceğimiz konutların yüzde 40-50'sini kentsel dönüşüm içerikli olmasını hedefliyoruz" dedi.

TOKİ'nin önceliği yenileme ve kentsel dönüşüm projelerine verdi!

Bugüne kadar 623 bin konut üreten TOKİ, Cumhuriyetin 100'üncü yılı olan 2023'e kadar 1 milyon konut hedefine ulaşmak istiyor. Bunun için TOKİ'nin önceliğinde yenileme ve kentsel dönüşüm projeleri yer alıyor...

Murat Öztanrıöver: Kentsel dönüşüm genel anlamda kültürel, sosyolojik ve ticari bir dönüşümdür!

Çukurova Belediye Başkan A. Adayı CHP'li Murat Öztanrıöver, 'Kentsel dönüşüm genel anlamda kültürel, sosyolojik ve ticari bir dönüşümdür' diyerek kentsel dönüşümün TOKİ ile değil de kooperatifler ile yapılması gerektiğini vurguladı...