26 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası nedir

TOKİ indirim kampanyasına 33 bin kişi başvurdu!

TOKİ’nin yüzde 20 indirim kampanyası rekor başvuru ile tamamlandı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Halkbank, TOKİ İndirim Kampanyası başlatıyor!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'nı başlatıyor. 19 Mart'a kadar devam edecek kampanya kapsamında aylık yüzde 0.80'den başlayan faiz oranları ile artan veya azalan taksitlerle ödeme seçeneklerinden yararlanma imkânı sunuluyor.

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri 23 Şubat Pazartesi ile 19 Mart tarihleri arası olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak için konut ve işyeri alıcılarının idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının olmaması gerekiyor.

TOKİ indirim kampanyası başvuruları için son 12 gün kaldı!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan TOKİ indirim kampanyası başvuruları için son 12 gün kaldı. Söz konusu başvurular 23 Şubat ile 19 Mart arasında yapılacak.