27 / 04 / 2024

Toki projeleri 2019

TOKİ'den 4 yeni kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 137 adet konutu satışa çıkarıyor. Satışa sunulan projelerden 387 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ satışları hangi şehirlerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'nin yeni konut projeleri ne zaman inşa edilecek?

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

TOKİ'den 306 TL taksitle ucuz konut!

TOKİ Eylül ayı için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Yayımlanan listeden ev almak isteyenler çekilişsiz kurasız ev sahibi olabilecek. Bu konutların aylık taksiti 306 lira olarak belirlendi.

TOKİ'den 388 lira taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 388 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den ucuz konut alma şartları!

TOKİ farklı illerde bulunan ucuz konutlarını Ağustos ayı içerisinde satışa çıkarıyor. 5 bin TL peşinatla satışa sunulan konutlara aylık 500 lira taksitle sahip olunabiliyor. Peki TOKİ'den ucuz konut alma şartları nelerdir?

TOKİ'den 359 TL taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 359 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 3 bin 358 ucuz konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 5 yeni kampanya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 507 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 25 bin yeni konut müjdesi!

TOKİ tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 142 bin konutun ihalesini yaptıklarını dile getiren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 2019 yılında 25 bin konutun daha ihalesinin yapılacağını söyledi.

TOKİ'den dar gelirliye 50 bin konut geliyor!

Toplu Konut idaresi Başkan Vekili Ömer Bulut, 2019 yılı hedeflerini açıkladı. Bulut, "Dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için bu yıl 50 bin konutun üretimini hedefliyoruz." dedi...