23 / 04 / 2024

Tamer Özyurt

KDV'nin kaldırılması ile yabancı yatırımcının önü açılacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt: "KDV'nin kaldırılmasıyla yabancının önü açılacak. Geçtiğimiz yıl 18 bin konut satın alan yabancının, bu yıl çok daha fazla alış yapmasını bekliyoruz." dedi.

İnşaat sektörü 2015'te konut teşvikiyle canlanacak!

İnşaat sektörü, yüzde 15'lik konut yardımının da etkisiyle 2015'te hareketli günler bekliyor Geçtiğimiz yılın ilk 6 ayını durgun geçiren inşaat sektörü, yılın ikinci yarısıyla birlikte hareketli günler yaşadı. Yılın ilk yarısındaki durgunluğa bakarak 2014'ü yüzde 20 küçülme beklentisiyle kapatacaklarını düşünen inşaat firmaları yılı rekorlarla kapadı.

Tamer Özyurt: Devlet teşviki ile ev almak kolaylaşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt,“Konut almak isteyene yüzde 15 devlet katkısı” açıklamasının hem ev almayı kolaylaştıracağını hem de tasarruf etmeyi sağlayacağını belirtti.

Sağlıksız binalar bir an önce yıkılmalı!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bu nedenle kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi. Özyurt, "Bu binalar bir an önce yıkılmalı yerine depreme karşı dayanıklı, nitelikli konutlar yapılmalı" dedi.

Tamer Özyurt: Hem ekonomi hem gayrimenkul sektörü büyür!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Seçimin ilk turda sonuçlanması ekonomi açısından çok önemli. Halk bir kez daha oyunu istikrardan yana kullandı.

Tamer Özyurt: Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık!

Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013'e katılan Özyurtlar İnşaat, ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ' Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık' dedi...

Tamer Özyurt: Kuveyt'te 45 adet konut satışı yaptık!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kuveyt International Property Show 2013, Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı dünyaya gösterdi. Fuarda ülkemizin tanıtımını yaptık. 45 adet de daire sattık" dedi...