19 / 04 / 2024

Seba Gacemer

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor!

Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Seba Gacemer kimdir?

23 yıldır Sinpaş bünyesinde çeşitli düzeylerde yöneticilik yapan Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Genel Müdürü olan Seba Gacemer kimdir?İşte Seba Gacemer'in özgeçmişi..

Sinpaş GYO Superbrands Türkiye seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş GYO'dan yıl sonuna kadar 4 proje daha geliyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin ilk yarı yıl sonuçlarını değerlendirdi. Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş'tan yıl sonuna kadar 4 proje daha geliyor. Firma, 2014’ün ilk yarısında satış cirosunu yüzde 70 arttırdı.

Nisan ayının ilk yarısında konut satışları arttı!

ÜLKE gündemdeki siyasi gerilim ve mevsimsel etki ile son aylarda durgun bir satış sezonu geçiren inşaat sektörü seçimlerin sona ermesi ile rahat bir nefes aldı. Firmalar, nisan ayının ilk yarısında konut satışlarını 2 kat arttırdı.