26 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy evleri

Sea Pearl Ataköy satış ofisi!

Sea Pearl Ataköy satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy telefon numarası!

Sea Pearl Ataköy telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede 1.474 tane daire yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy ile hayata bakışınız bütünüyle değişecek!

"Hayata bakışınız bütünüyle değişecek" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesi Kuzu Geup imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 2.7 milyar dolar yatırım bedeline sahip.

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi!

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi? Sea Pearl Ataköy telefon numarası? Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy daire fiyatları!

Sea Pearl Ataköy daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 7 bin 200 dolar ile 10 bin 550 bin dolar arasında değişiyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy!

Cityscape Fuarı'nda tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesi 2.7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesinde teslimler 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.

Ataköy'ün Sea Pearl'ü Dubai'de görücüye çıkacak!

2.7 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Sea Pearl Ataköy projesi 2017 yılının ilk yarısında teslim edilecek. Sea Pearl Ataköy'de ön satışlar başladı...

Sea Pearl Ataköy'de ön satışlar başladı!

Ataköy'de yükselen Sea Pearl projesi 2017 yılının ilk yarısında tamamlanacak. Ön satışların başladığı Sea Pearl Ataköy projesi 217 milyar dolar yatırım bedeli ile yükselecek...