25 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje müjdesi!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Başkan Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi. Toçoğlu, “Yerel Seçimler öncesinde sözünü verdiğimiz Akyazı Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. Ayrıca Akyazı’ya modern bir ilçe terminali inşa edecek, belediyemize ait 11 dönümlük arazi üzerinde ise ilçemize yeni bir yaşam alanı kazandıracağız” dedi.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali arazisi satılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de bulunan Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali arazisi için kısa süre içerisinde ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya'da kentsel tasarım çalışmaları başlattık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha yaşanabilir bir Sakarya hedefi ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Akyazı’ya yakışır, ilçemize yenilik getirecek hizmetleri kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Akçay Barajı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Başkan Zeki Toçoğlu, “Akçay Barajıyla Sapanca Gölü’nden 40 Milyon metreküp su tasarrufu sağlayacağız. Akçay Barajı, gölde ciddi bir rahatlama sağlayacak” dedi.

Sakarya Caddesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sakarya Caddesi'nin yenilenmesi için 29 Ağustos'ta ihaleye çıkıyoruz. Projemiz kapsamında caddemizi kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile daha yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız.

Sakarya'daki Maltepe İçmesuyu Arıtma tesisleri halka açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye ait Maltepe Tesisleri’nin halka açılacağını söyledi. Toçoğlu, Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisleri’nin halka açılacağını belirterek, "Bu araziyi değerlendireceğiz." dedi...