27 / 04 / 2024

Refik Yılmaz kimdir

Gemlik kentsel dönüşüm engellerini aşmaya çalışıyor!

Gemlik'te Sivil Toplum Örgütleri ve Muhtarlar ile bir dizi toplantı yapan ve hazırladığı toplumsal uzlaşma metnini imzaya açan Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a, ilçedeki yüze yakın sivil toplum kuruluşu destek vermişti.

Davutoğlu'ndan Gemlik'e kentsel dönüşümde destek sözü!

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Biz bu işi çözeceğiz" dediğini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de konuya olumlu baktığını ve ilçeye özel yasayı desteklediğini bildirdi.

Gemlik yat limanı hizmete açılıyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gerekli çalışmalara başladıklarını görev süresi bitmeden yat limanını hizmete açmayı hedeflediğini dile getirdi. Yılmaz, doğalgazın kullanımı ile birlikte Kumla'da sürekli yaşayan nüfusun artacağını söyled

Refik Yılmaz, Artvin Şavşatlılara kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvin İli Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, 34 aylık hizmet ve yatırımları Şavşatlılara anlattı...

Refik Yılmaz: Her mahalleye bir okul kazandıracağız!

Refik Yılmaz, özel sektör iş birliği ile yapılan 6 okulluk protokolü hatırlatarak, başta çevre yolu bölgesi ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii olmak üzere, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.