24 / 04 / 2024

Premier kampüs ofis kağıthane

Premier Kampüs Ofis Kağıthane!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde küçük orta ve büyük yapıda tasarlanan ofisler yer alıyor. 2015 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 36 ay vede yapılıyor.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde firma bünyesinde vade farksız taksitler yapılabiliyor. Projede küçük, orta ve büyük boy ofisler bulunuyor.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane telefon!

Premier Kampüs Ofis projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede satışlar devam ediyor. İşte Premier Kampüs Ofis Kağıthane telefon..

Premier Kampüs Ofis fiyatları!

Premier Kampüs Ofis fiyatları 128 bin dolardan başlıyor. 2015 yılında teslim edilecek olan Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de 24 ay 0 faiz imkanı yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesi "İş dünyanın yeni merkezi Kağıthane'de" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Proje 1501 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Premier Kampüs Ofis iş dünyasının yeni merkezi Kağıthane'de!

Premier Kampüs Ofis iş dünyasının yeni merkezi Kağıthane'de.2015 yılında teslim edilecek olan proje 150 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Kampüs Ofis Kağıthane Fer Yapı detayları!

Kağıthane Belediyesi'nin hemen karşısında inşa edilen ve fer Yapı'nın konumlandırdığı ofis projesi olan Kampüs Ofis Kağıthane Fer Yapı detayları...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis fiyatları!

Kampüs ofis sistemi ile Fer Yapı tarafından hayata geçirilen ve 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kağıthane Premier Kampüs Ofis fiyatları...

Premier Kampüs Ofis detayları!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği Kağıthane projesi Premier Kampüs Ofis detayları...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis!

Kağıthane'de Fer Yapı projesi olarak hayata geçirilen ve kampüs ofis konseptinin ilk kez Türkiye'de uygulanacağı Kağıthane Premier Kampüs Ofis detayları...