26 / 04 / 2024

Premier kampüs ofis adres

Premier Kampüs satılık!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs'te satılık ofislerin alanları küçük ofislerde 40 metrekare ile 300 metrekare, orta ofislerde 800 metrekare ile 1000 metrekare, büyük ofislerde 10 bin metrekare olarak karşımıza çıkıyor.

Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen proje Fer Yapı imzasıyla 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki küçük, orta ve büyük ofislerin yer aldığı Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

Premier Kampüs Ofis!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis Fer Yapı imzası taşıyor. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip projede küçük, orta ve büyük ofisler bulunuyor.

Kağıthane Premier Kampüs nerede?

Fer Yapı imzası taşıyan proje 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki küçük, orta ve büyük ofis tiplerinden meydana gelen Kağıthane Premier Kampüs nerede?

Siz sadece Amerika'da olur deseniz de Kağıthane'de yükseliyor!

Vade süresince kur yükseldiğinde siz endişe etmiyorsunuz çünkü aldığınız günkü kurdan ödemelerinize devam ediyorsunuz ve hesabınız hiç bozulmuyor. Fakat bu sistem bir kur sabitlemesi değil, eğer dolar kuru düşerse bu sefer de ödemelerinizi düşük kurdan yapıyorsunuz. Böylece siz; kur yükselişinde güvende kalıp kazanırken, kur düştüğünde mutlu olup kazanmaya devam ediyorsunuz.

Premier Kampüs Ofis ödeme planı!

Premier Kampüs Ofis ödeme planı, fiyat listesi, adres, telefon numarası, teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde bulunuyor.

Premier Kampüs Ofis fiyatları!

Premier Kampüs Ofis fiyatları 128 bin dolardan başlıyor. 2015 yılında teslim edilecek olan Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de 24 ay 0 faiz imkanı yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis telefon!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği ve 150 milyon lira yatırım bedeli bulunan Premier Kampüs Ofis telefon numarası...

Premier Kampüs Ofis fiyat listesi!

Kampüs ofis sistemi ile inşa edilecek olan Kağıthane'de Fer Yapı tarafından konumlandırılan Premier Kampüs Ofis fiyat listesi...

Premier Kampüs Ofis iletişim!

İstanbul Kağıthane'de Fer Yapı'nın yeni projesi olarak inşa edilen Premier Kampüs Ofis iletişim bilgileri...