18 / 04 / 2024

Siz sadece Amerika'da olur deseniz de Kağıthane'de yükseliyor!

 Siz sadece Amerika'da olur deseniz de Kağıthane'de yükseliyor!

Vade süresince kur yükseldiğinde siz endişe etmiyorsunuz çünkü aldığınız günkü kurdan ödemelerinize devam ediyorsunuz ve hesabınız hiç bozulmuyor. Fakat bu sistem bir kur sabitlemesi değil, eğer dolar kuru düşerse bu sefer de ödemelerinizi düşük kurdan yapıyorsunuz. Böylece siz; kur yükselişinde güvende kalıp kazanırken, kur düştüğünde mutlu olup kazanmaya devam ediyorsunuz.


Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen “Kazandıran Kur Sistemi”, FerYapı tarafından geliştirilen Premier Kampüs Ofis projesinde uygulanmaya başladı. Bu sistemde; projeden ofis satın aldığınız günkü dolar kuru, tavan kur olarak belirlenmiş oluyor.


Vade süresince kur yükseldiğinde siz endişe etmiyorsunuz çünkü aldığınız günkü kurdan ödemelerinize devam ediyorsunuz ve hesabınız hiç bozulmuyor. Fakat bu sistem bir kur sabitlemesi değil, eğer dolar kuru düşerse bu sefer de ödemelerinizi düşük kurdan yapıyorsunuz. Böylece siz; kur yükselişinde güvende kalıp kazanırken, kur düştüğünde mutlu olup kazanmaya devam ediyorsunuz. 


Her durumda kazandığınız bu sistemin adı; ‘Kazandıran Kur Sistemi’. 

İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, müşterilerine sunduğu finansal modellerle de fark yaratıyor. Metrekare fiyatı 2.800 USD’den başlayan Premier Kampüs Ofis’te iş yaşamını farklı bir konsepte taşımak isteyenler, Premier Kampüs Ofis’te kazandıran kur sisteminde yararlanıyor. Üstelik Premier Kampüs Ofis’te fiyat artırımı öncesi son dönem!


Gelecekte herkes yapabilir ama Kampüs Ofis konsepti şu an sadece FerYapı’da!

Dünyaca ünlü firmaların tercihi Kampüs Ofis konsepti, FerYapı vizyonu ile Türkiye’de hayata geçiriliyor. Google, Microsoft gibi dünyanın en değerli firmaların tercihi, çalışan ve iş verimliliği esasında tasarlanmış ofisler, geleceğin iş dünyasını da şekillendiriyor. 


FerYapı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kampüs ofis konseptini  İstanbul  Kâğıthane’de inşa ettiği, Leed Gold Sertifikasına aday  Premier Kampüs Ofis  ile hayata geçiriyor.


 ‘Akıllı Ofis’

FerYapı imzasıyla Kâğıthane’de yükselen Premier Kampüs ofis son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Akıllı ofis sistemleri sayesinde enerji dostu ve yüksek konfor sağlayan mimari çözümler ile iş hayatına yeni bir soluk getiriliyor. Premier Kampüs Ofis’te akıllı sistem platformu üzerinden dijital kart sistemi sayesinde tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Bu sistem sayesinde toplantı seminer odaları, sosyal tesisler ile ortak kullanıma açık diğer alanlar kullanılmadığında enerji kesilerek tasarruf sağlanıyor. Tüm ortak ve sosyal alanların masraflarının paylaşımında devreye giren ‘kullandığın kadar öde’ sistemi ile masraflar sadece kullanımı gerçekleştirenlere yansıtılıyor. 


Verimlilik Ön Planda

Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800- 1.000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Hatta modüler mimarisi sayesinde 20.000 metrekareye varan büyük boy ofisler de sağlayabiliyor. Proje ayrıca, ortak toplantı odaları, arşiv, özel donanımlı server odaları vb uygulamalar ile hem ofis içinde atıl alanlar inşa etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor, hem de kullanıcılarına küçük metrekareli ofislerde holding konforu da sağlıyor. Ayrıca stok ofis alanları ile büyümeyi düşünen ve küçük bir ofise sahip girişimcilerin işini kolaylaştırıyor. Geçici olarak alan ihtiyacı olacak ofis sahipleri, bu alanda masa/alan kiralaması yapabiliyor.  Stok ofis alanında, her türlü destek ve hizmet bulunuyor. 


Maksimum Sosyal İmkânlar

Türkiye’nin ilk ‘kampüs ofis’ olma özelliğini taşıyan proje, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. FerYapı’nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor.  6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Kampüs Bahçe’de ise Canteen, Fit Stop, Break Room ve açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekânı ofis yaşamını renklendiriyor.


Kalite ve Fiyat’ta Ters Orantı

İleri teknoloji, Verimlilik ve Sosyal İmkanları ile ofis anlayışında geleceği günümüze taşıyan Premier Kampüs Ofis’te, fiyatlar bölgedeki metrekare fiyatları temel alındığında da büyük bir avantaj sunmaktadır. Dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tarafından tasarlanan ve FerYapı güvencesi ile inşa edilen, Premier Kampüs Ofis’in teslim tarihi Aralık 2015.

 

Dünyanın en değerli markalarının tercihi Kampüs Ofis Konsepti; ŞU AN SADECE FerYapı’da!


Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri