16 / 05 / 2024

Optimal Life satış ofisi telefon

Sancaktepe Optimal Life ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak karşımıza çıkıyor. 234 daireden meydana gelen proje Optimum Yaşam Merkezi imzası taşıyor. Peki Sancaktepe Optimal Life ne zaman teslim?

Optimal Life Sancaktepe görselleri!

77 metrekareden başlayan daire alanları 156 metrekareye kadar çıkan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Optimal Life Sancaktepe görselleri haberimizde yer alıyor.

Sancaktepe Optimal Life!

Sancaktepe Optimal Life projesinde dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 18 dönüm arazi üzerinde inşa edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede toplamda 234 daire bulunuyor.

Sancaktepe Optimal Life fiyatları!

Optimum Yaşam Merkezi tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 77 metrekareden 156 metrekareye kadar çıkıyor. Sancaktepe Optimal Life fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Sancaktepe Optimal Life nerede?

Daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki 77 metrekareden 156 metrekareye kadar değişen daire alanlarına sahip Sancaktepe Optimal Life nerede?