16 / 05 / 2024

Optimal Life Sancaktepe görselleri!

Optimal Life Sancaktepe görselleri!

77 metrekareden başlayan daire alanları 156 metrekareye kadar çıkan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Optimal Life Sancaktepe görselleri haberimizde yer alıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler normal katlı ve bahçeli olarak ayrılıyor. Normal katlı evlerde fiyatlar 86 bin 500 TL'den, bahçeli evlerde fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor.


18 dönüm arazi üzerinde yayılan Optimal Life projesi Optimum Yaşam Merkezi imzası taşıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede toplamda 234 daire bulunuyor.


30 ay sonra dairelerin teslim edilmesi öngörülen projede konutların alanları 77 ile 156 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Yürüme yolları, fitnes center, havuz, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları ve otopark gibi sosyal alanları bulunan proje konum olarak; Finans Merkezi'ne 13 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika ve FSM Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Optimal Life Sancaktepe görselleri!


Optimal Life Sancaktepe görselleri!


Optimal Life Sancaktepe görselleri!



Sancaktepe Optimal Life adres: Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No: 3/A Sancaktepe / İstanbul   


Optimal Life satış ofisi telefon: 444 12 33

Web: http://optimallife.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı