19 / 04 / 2024

Nef projeleri

Türkiye'nin en beğenilen konut markası Nef oldu!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilikler, tasarım odaklı çalışama anlayışı ve inovasyonlarıyla öncü olan Nef, başarısıyla uluslararası alanda olduğu gibi yurtiçinde de takdir toplamaya devam ediyor. “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

Nef, son 9 ayda 2 bin 500'den fazla konut satışı yaptı!

Tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olması fikrinden yola çıkan firma farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek 18 proje hayata geçirdi. Satış hızı ile dikkat çeken Nef, satışlarını en kısası 18 gün, en uzunu 4 ay 10 günde tamamlandı.

Nef avantajları!

Nef'te ödemeler 2015 yılına ertelenebiliyor. Projede 6 bin TL peşinatla ödeme yapmak mümkün. İşte Nef avantajları...

Nef'te 6 bin TL peşinatla!

Nef'te 6 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Nef projesidne devam eden kampanya kapsamında ödemeler 2015 yılına ertelenebiliyor.

Nef 6 ayda 6 proje teslim etti!

Erden Timur "Satışlarımızın yanı sıra teslimler de son hız devam etti. Son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projede teslimleri tamamladık."

Nef projeleriyle Emlak Fuarı'nda boy gösteriyor!

CNR Emlak 2014 Fuarı kapılarını açtı. Yeni kampanyası ve şehir merkezindeki yatırım değeri yüksek projeleri ile fuarda yoğun ilgi ile karşılaşan Nef, stand alanında yerli ve yabancı bir çok yatırımcıyı ağırladı.

MIPIM’in 25. yılında açılış gecesi Nef sponsorluğunda gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’in 25. yıl açılış gecesi uluslararası standartlarda özgün projeler tasarlayan Nef sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 13 'te 220 bin liraya!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 13 projesinde daire teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Projede fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor...

Nef Points 98 projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor!

Timur Gayrimenkul geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu projelerine bir yenisini ekliyor. Nef Kağıthane 03 ve Nef Kağıthane 08 projelerinden sonra Nef Points 98 projesi de Kağıthane'de yer alacak...v

Nef Foldhome ve Foldoffice olarak tasarlanan ofis projeleriyle ödül aldı!

Nef, dünyanın önemli tasarımlarından olan Foldhome ve Foldoffice olarak tasarlanan ofis projeleriyle ödül aldı. Nef Offices Levent 03 ve Nef Kağıthane 03 projelerinde ödül alan Nef, yıl bitmeden yeni bir projeyi daha satışa çıkaracak...

Nef Merter ve Nef Kağıthane 620 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor!

Geliştirdiği nitelikli konut projeleri ve keşifleri ile dikkat çeken Nef, iki yeni projesinin satışına başladı. Toplam proje değeri 620 Milyon TL olan Nef’in iki yeni projesi Kağıthane ve Merter’de yükselecek...

Nef'in yeni Kağıthane projesi yazın görücüye çıkıyor!

Timur Gayrimenkul'un yeni Kağıthane projesinde hem konut hem de ofislere yer veriliyor. Proje yazın görücüye çıkacak...