17 / 05 / 2024

Nef kampanya

Nef'ten uçuracak kampanya!

Nef, ev sahibi olmak isteyenleri uçuracak bir kampanyaya imza attı. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi THY ile güç birliği yapan Nef, Miles&Smiles üyelerini 5 bin mil karşılığında 15 bin TL, 10 bin mil karşılığında 35 bin TL indirimle yeni evlerine uçuracak.

Nef avantajları!

Nef'te ödemeler 2015 yılına ertelenebiliyor. Projede 6 bin TL peşinatla ödeme yapmak mümkün. İşte Nef avantajları...

Nef projeleriyle Emlak Fuarı'nda boy gösteriyor!

CNR Emlak 2014 Fuarı kapılarını açtı. Yeni kampanyası ve şehir merkezindeki yatırım değeri yüksek projeleri ile fuarda yoğun ilgi ile karşılaşan Nef, stand alanında yerli ve yabancı bir çok yatırımcıyı ağırladı.

NEF artı konut fırsatı!

Nef 7 projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ödemeler 2015 yılında yapılıyor. NEF artı konut fırsatı sunuyor. Peki NEF artı konut fırsatı nedir?

Nef'in çok artısı var!

Timur Gayrimenkul toplam 7 projesinde "Nef'in çok artısı var!" sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında ödemelerde 2015 yılına kadar ertelenebiliyor. İşte Nef artı kampanyası detayları...

Nef Ataköy artı fırsatı!

Nef Ataköy artı fırsatı kampanyasının tüm detayları haberimizde bulunuyor. Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.

Nef İnşaat kampanya!

Nef İnşaat kampanya kapsamında 7 proje bulunuyor. Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Nef'te daireler 2+1'den 1+1'e dönüştürülebiliyor.