16 / 05 / 2024

NEF artı konut fırsatı!

NEF artı konut fırsatı!

Nef 7 projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ödemeler 2015 yılında yapılıyor. NEF artı konut fırsatı sunuyor. Peki NEF artı konut fırsatı nedir?


"NEF artı konut fırsatı" detaylarından önce projeden bahsedelim. Timur Gayrimenkul'ün "Nef" markası altında hayata geçirdiği projelerinde yeni bir kampanya başladı. 


Nef toplam 7 projesinde istenildiğğinde ödemeleri 2015 yılına kadar erteleyebiliyor. Projelerde 0,59 faiz oranıyla vade yapılırken ayrıca kişiye özel ödeme imkanı da sunuluyor.


Nef'in kampanyaya dahil olan projeleri şunlar; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthen 11, Nef Office Dörtlevent 09.


NEF artı konut fırsatı nedir?

Nef artı konur fırsatı sunuyor. Nef'in projelerinde misafiriniz geldiğinde evinizi 2+1 gittiğinde tekrar 1+1’e dönüştüren Foldhome özelliği bulunuyor. Mesela 40 metrekare ofislerinde bile artı showroomu artı telekonferans odası artı squash kortu var.


Nef oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlarla sadece çocuklar için düşünülmüş büyüleyici bir dünya sunuluyor. Projelerde minimum fiyatı 190 bin TL'den başlıyor. 



Nef iletişim

Tel: 444 9 633

Web:http://www.nef.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Yeni konut projeleri