26 / 04 / 2024

Mustafa dündar kimdir

Bursa Doğanbey Katlı Otoparkı açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından basta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi’ni ziyaret ederek, Osmangazi’de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Mustafa Dündar kentsel dönüşümü anlattı!

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları cevaplayıp, vatandaşlara proje hakkında bilgi verdi.

Bursa'nın en büyük pazarı kaldırılıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Pazar Yerleri ve Pazarcılar İşletme Kooperatifi’ne iade-i ziyarette bulundu. Dündar, Bursa’nın en büyük sokak pazarı olan Pazar Pazarı’nı iki veya üç noktada kurulacak kapalı pazar yerlerine taşıyacaklarını duyurdu.

Osmangazi'de kaçak olduğu tespit edilen 3 bina yıkıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kaçak yapıyla mücadeleye aralıksız devam edeceklerini belirterek, vatandaşları ruhsatsız, kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı.

Mustafa Dündar, Yunuseli'nde incelemelerde bulundu!

Osmangazi Belediyesi'nin ilçenin dört bir yanında yatırımları ve hizmetleri hızla devam ederken, Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sürdürülen çalışmaları yerinde takip ediyor.

Mustafa Dünar: Yeni Osmangazi'yi inşa ediyoruz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Türkiye yolunda modern Osmangazi’yi inşa etiklerini söyledi. Birlik Vakfı Bursa şubesinin düzenlediği “Cuma Meclisi” programına katılan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’de geçen 5 yıllık dönemde gerçekleştirdikleri çalışmalarla bu dönem yapacakları projelerin temellerini attıklarını söyledi.

Osmangazi Soğanlı Mahallesi'nde 2 bin 700 konut inşa edilecek!

Başkan Dündar, "Soğanlı Kentsel Dönüşüm alanı, toplam 42 hektarlık bir alanı kapsıyor. Bunun 35 hektarı rezerv, 7 hektarı da riskli alan. Toplam 2 bin 700 konut ve 180 ticari alanın yer aldığı projemizde, okul, cami, spor tesisi, çocuk oyun alanları, park ve yeşil alanlar yer alıyor.

Galatasaray Vakfı'ndan kentsel dönüşüme destek!

Kentsel dönüşüm projesine bir katla da Galatasaray Vakfi'ndan geldi. Vakfa ait 20 bin metrekarelik alan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasında imzalanan uzlaşma tutanağı ile belediyeye devredildi.