15 / 05 / 2024

Makyol Yaşam iletişim

Makyol Yaşam iletişim bilgileri!

Makyol Yaşam iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Makyol Yaşam fiyatları 221 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'un son yıllarda yerleşim amacıyla en çok tercih edilen ilçelerinden Beylikdüzü'nde Makyol İnşaat'ın sahibi olduğu arsa üzerinde inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü, toplam 90 bin metrekare inşaat alanında 180 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Makyol Yaşam konut fiyat listesi!

Makyol Yaşam konut fiyat listesi 184 bin 500 TL'den başlayarak yükseliyor. Projede ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor...

Beylikdüzü Makyol Yaşam iletişim!

Makyol Yaşam projesinde teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Proje 6 blok olarak yükseliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam iletişim bilgileri..

Makyol Yaşam telefon numarası!

Makyol Yaşam telefon numarası haberimizde bulunuyor. 6 blok olarak inşa edilen projede daire fiyatlaruı 184 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor.

Makyol İnşaat Yaşam projesi!

Makyol İnşaat Yaşam projesi daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 6 blok olarak yükselen projede daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor.

Makyol Yaşam fiyatları ne kadar?

Makyol Yaşam projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Satışların başladığı Makyol Yaşam fiyatları ne kadar?

Makyol Yaşam ne zaman teslim?

Makyol Yaşam ne zaman teslim? Makyol Yaşam daire fiyatları? Makyol Yaşam adres? Makyol Yaşam telefon numarası? Makyol Yaşam ödeme planı? gibi merak ettikleriniz haberimizde yer alıyor...