19 / 05 / 2024

Makyol Yaşam ne zaman teslim?

 Makyol Yaşam ne zaman teslim?

Makyol Yaşam ne zaman teslim? Makyol Yaşam daire fiyatları? Makyol Yaşam adres? Makyol Yaşam telefon numarası? Makyol Yaşam ödeme planı? gibi merak ettikleriniz haberimizde yer alıyor...


Satışların başladığı Makyol Yaşam projesi İstanbul-Beylikdüzü'nde Makyol İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Makyol Yaşam ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


6 blok halinde yükselen Makyol Yaşam projesi 465 adet daireden oluşuyor. Beyklikdüzü Makyol Yaşam Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


23 bin metrekare alana sahip olan Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor. Projede çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve otopark yer alıyor. 


Beylikdüzü Makyol Yaşam fiyatları: 


1 oda 1 salon daireler 184 bin 500 TL'den, 

2 oda 1 salon daireler 259 bin 500 TL'den, 

3 oda 1 salon daireler 404 bin 500 TL'den başlıyor.


Makyol Yaşam ne zaman teslim?


Beylikdüzü Makyol Yaşam ödeme planı kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi çekilerek taksitli ödemeler yapılabiliyor. Makyol Yaşam ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Eylül ayı cevabı veriliyor. 


Beylikdüzü Makyol Yaşam nerede?

Makyol Yaşam adres : Barış Mahallesi Sakarya Caddesi Beylikdüzü/İstanbul


Makyol Yaşam iletişim bilgisi:

Telefon : 444 30 60

Web : www.makyolyasam.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com