25 / 04 / 2024

Konut kredisi faizlerinde son durum ne

300 bin TL konut kredisinin taksiti ne oldu?

Bankaların konut kredisi faizlerinin düşmesi ile tüketiciye kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı doğdu. Peki güncel olarak bankalardan 300.000 TL tutarda konut kredisinin aylık ödemeleri ne kadar oluyor?

En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut ihtiyacı olan ya da kredi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranlarının daha da düşmesini bekliyor. Peki en düşük faiz oranı ne kadar? En düşük konut kredisini hangi banka veriyor? İşte tüm merak edilenler...

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda sert şekilde geldi. Konut kredisi faiz oranları son bir buçuk senenin en düşük seviyesinde yer alıyor. Peki konut kredisi faiz oranları düşmeye devam eder mi?

Konut kredisinde faizler hızla yüzde 1’in altına iniyor!

Özel bankaların faiz indirim atağı sonrasında kampanyası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına indirilen banka sayısı altıya yükseldi. İndirimlerin ilerleyen günlerde artması bekleniyor...

Hangi bankalar konut kredisi faizlerinde indirim yaptı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları Merkez Bankası’nın Ekim ayı politika faizlerinde indirime gitmesinin ardından yeniden düşüşe geçti. Peki hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı?

En uygun konut kredisi hangi bankada?

Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararı sonrası ekonomideki olumlu gelişmelerin etkisiyle konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. En uygun konut kredisi hangi bankada?

Faizlerdeki indirim inşaat firmalarına mı yarayacak?

Konut kredisi faizlerindeki düşüş inşaat sektörüne bakışı değiştirdi. Sektör işlerin açılmasını bekliyor. Peki konut kredisi faizindeki indirim en çok inşaat firmalarına mı yarayacak?

Konut kredisi faiz indirimleri devam ediyor mu?

Merkez Bankası’nın politika faiz indiriminin bankaların kredi faiz indirimleri devam ediyor. Özel bankalar hız kesmeden konut kredisi faizlerini sürdürüyor. Konut kredisi faizleri özel bankalarda yüzde 1.11’e kadar düştü...

7 banka konut kredi faiz oranlarını indirdi!

Merkez Bankası’nın politika faiz indirimleri sonrasında yedi banka konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faizlerinde son durum Temmuz 2019!

Ev almayı düşünen vatandaşlar, bankaların güncel kredi faiz oranlarını merak ediyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranları Temmuz 2019!

Ev alacak olan vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor. Peki konut kredi faiz oranlarında son durum ne? İşte konut kredisi faiz oranları Temmuz 2019!

Konut kredisi faiz ortalaması yüzde 2’nin altında!

Faiz oranlarındaki düşüş hızlandı. Bugün gerçekleşen indirimlerin ardından bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması yüzde 2’nin altına indi...

Konut kredisi faizleri 1.50'ye geriledi!

Haziran ayında ilk kez Ziraat Bankası’nın devreye soktuğu enflasyona endeksli konut kredisi, enflasyondaki düşüşle birlikte 25 puana geriledi. Faiz oranı yüzde 1.50’ye kadar düştü.

Konut kredisi faizleri durak bilmiyor!

Döviz kurundaki dalgalanmanın aksine, yükseliş eğiliminde olan konut kredisi faizleri ev satın almak isteyenlerin hayallerini engelliyor.

Konut kredisi faizleri yeni haftaya nasıl başladı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları haftaya nasıl başladı? Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte yanıtları...