29 / 03 / 2024

Konut kredisi faizleri 2019

Konut kredisinde faizler hızla yüzde 1’in altına iniyor!

Özel bankaların faiz indirim atağı sonrasında kampanyası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına indirilen banka sayısı altıya yükseldi. İndirimlerin ilerleyen günlerde artması bekleniyor...

Faizlerdeki indirim inşaat firmalarına mı yarayacak?

Konut kredisi faizlerindeki düşüş inşaat sektörüne bakışı değiştirdi. Sektör işlerin açılmasını bekliyor. Peki konut kredisi faizindeki indirim en çok inşaat firmalarına mı yarayacak?

7 banka konut kredi faiz oranlarını indirdi!

Merkez Bankası’nın politika faiz indirimleri sonrasında yedi banka konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

2 bin TL taksitle ne kadar konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi faiz oranları Temmuz ayında da düşmeye devam ediyor. Aylık 2 bin TL taksitlerle hangi bankadan ne kadar konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Mayıs ayının ve haftanın son gününde bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu? En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar?

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut kredisi faiz oranlarının yükselmesinin ardından en düşük konut kredisi faiz oranlarını hangi bankalar kullandırıyor Kredi Pazarı araştırdı.

Dövizdeki kur dalgalanmaları konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Geçen senenin yaz aylarından itibaren döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar konut satışlarını da konut kredisi faiz oranlarını oldukça olumsuz etkiledi. Kur, konut kredisi faiz oranları ve konut satışlarında son durum nedir?

14 banka konut kredi faiz oranını artırdı!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki yükseliş de hızlanıyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut kredi faizleri Mayıs’a nasıl başladı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mayıs'ın ilk günlerinde ne oldu? Konut kredisi faiz oranlarında son durumu Kredi Pazarı araştırdı…

Bankalardan yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi fırsatı!

Artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen birçok banka konut satışlarında yüzde 0.98’den başlayan konut kredisi faiz oranları sunuyor...

Bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum ne?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank geçtiğimiz haftalarda, faiz oranlarında indirime gittiğini açıklamış ve daha sonra konut piyasasında hareketlenme yaşanmıştı. Peki, bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi faizleri yüzde 2’nin altında!

Konut kredisi faiz indirimlerinden sonra bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması altı ay sonra ilk kez yüzde 2’nin altına geriledi...

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlara müjde!

Binlerce kişi konut almak için konut kredisi kullanmayı planlıyor. Nakti olmayanlar için müjde geldi. Kredi faiz oranları son aylarda düşmeye başladı.

Hangi bankaların konut kredisi faizleri yüzde 2’nin altında?

Ocak ayı sonu itibariyle bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi de hız kazandı. Güncel olarak yüzde 2’nin altında faizlerle konut kredisi kullandıran banka sayısı 10’a yükseldi.

Konut kredisi faizleri düşüyor!

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor. 21 Ocak 2019 tarihiyle başlayan hafta itibariyle bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları yüzde 2.26 oranına geriledi.

Konut kredisi faizlerinin akıbeti 16 Ocak’ta netleşecek!

Konut kredisi faizlerinin akıbeti 16 Ocak’ta belli olacak. 16 Ocak Çarşamba günü Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı gerçekleşecek...