29 / 04 / 2024

Kira gelir vergisinden düşülecek giderler

Kira gelir vergisinden indirilecek giderler 2015!

Kira gelir vergisini, bir önceki yıl içerisinde gayrimenkulünü kiraya veren ve belirlenen istisna bedelinden yüksek oranda gelir elde edenler ödemekle mükellef oluyor.Peki kira gelir vergisinden indirilecek giderler nelerdir? İşte kira gelir vergisinden indirilecek giderler 2015..

Kira gelir vergisinden neler düşülür?

Kira gelir vergisinde gerçek ve götürü gider yöntemlerinden biri seçilerek vergi bedeli belirleniyor.Gerçek gider yöneteminde bazı tutarlar düşürülüyor.Peki kira gelir vergisinden neler düşülür?

Kira vergisinden düşülen giderler nelerdir?

Kira geliri vergisi mükellefleri, gerçek ve götürü gider yöntemlerinden birini seçerek vergi bedeli üzerinden belli oranlarda indirim yapabiliyor.Peki kira vergisinden düşülen giderler nelerdir?

Kira gelir vergisi indirilecek giderler!

Kira gelir ödemesinde vergilendirme gerçek gider yöntemi ve götürü gider yöntemiyle yapılıyor.Kira gelir vergisinde indirilecek giderler de bulunuyor.İşte kira gelir vergisi indirilecek giderler..

Kira geliri beyanında indirilecek giderler nelerdir?

Gayrimenkullerin kiraya verilmesinden elde edilen gelir için beyanname verilmesi gerekiyor.Peki kira geliri beyanında indirilecek giderler nelerdir?İşte kira geliri beyanında indirilecek giderler..