20 / 04 / 2024

Kira beyannamesi 2015

Kira beyannamesi verme zamanı 2015!

Gerçek kişilerin 2014 yılında elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için 2015 yılında kira beyannamesinin verilmesi gerekiyor.Peki kira beyannamesi ne zaman verilir?İşte kira beyannamesi verme zamanı 2015..

Ev sahibi olup kirada oturanlar vergi ödeyecek mi?

Bazen çeşitli nedenlerle kendi eviniz varken başka bir evde kirada oturmak zorunda kalabilirsiniz. Peki Kendi evi olduğu halde kirada oturanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar...

Kira beyanı ne zaman verilir 2015?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir vergiye tabi tutuluyor ve beyanda bulunulması gerekiyor.Peki kira beyanı ne zaman verilir 2015?İşte kira beyannamesi 2015..

İşte 8 soruda kira beyannamesi detayları!

Kira gelirlerinin beyanına ilişkin yeni sistem, mükelleflere elde ettikleri kira gelirlerinden vergi idaresinin haberdar olduğunu bildirerek, idare tarafından hazırlanan taslak beyanların mükellefler tarafından kontrolü ve düzeltimi sonrası onaylanmasını ifade ediyor. İşte 8 soruda kira beyannamesi...

Kira beyannamesi 2015!

Kira gelir vergisi için her sene istisna tutarı belirleniyor ve bu istisna tutarını aşan kişilerin belirlenen zamanda beyanname vermesi ve vergi ödemesini yapması gerekiyor.İşte kira beyannamesi 2015..

İlk defa kira beyannamesi nasıl verilir?

2015 yılı için istisna tutarı 3.300 TL olarak belirleniyor ve bu tutarın aşan taşınmaz sahiplerinin beyanname verip,kira gelir vergilerini ödemeleri gerekiyor.Peki ilk defa kira beyannamesi nasıl verilir?