23 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm fikirtepe

Fikirtepe'de kira yardımı kesildi!

KADIKÖY’e bağlı Fikirtepe bölgesinde yaklaşık 5 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm sürüyor. Plan değişiklikleri ve vatandaşla müteahhit arasındaki anlaşmazlıklar bölgede dönüşüm sürecinin uzamasına neden oldu.

Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyat!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi olarak Ceylan İnşaat imzası ile konumlandırılıyor. Proje bulunduğu merkezi konum ile de önemli bir değere sahip...

Fikirtepe kamulaştırması hakkında yargıda son durum ne?

Fikirtepe'de ilk olarak ilan edilen riskli alan uygulaması başta olmak üzere bu dayanakla gündemde olan kamulaştırmaya ilişkin bakanlığın uygulaması hakkında bazı vatandaşlar ve Av. Hürriyet Azak tarafından açılan kamulaştırmanın durdurulmasına yönelik dava danıştayda devam ediyor.

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat Fikirtepe projesi yarın görücüye çıkıyor!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat; Anadolu yakasının merkezi Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçecek öncü bir projede tecrübelerini ve güçlerini bir araya getiriyor...

Fikirtepe Anka Yapı kentsel dönüşüm projesinden detaylar!

Anka Yapı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm gerçekleştiriyor...