29 / 03 / 2024

Izmit körfez geçiş köprüsü ne zaman açılacak

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde ilk tabliye 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Dev tabliyelerin her biri 580 ton ağırlığında ve 50 metre boyunda, 51 tabliye ise 290 ton ağırlığında 25 metre boyunda olacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

İstanbul - İzmir Otoyolu projesinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez geçiş köprüsü inşaatı devam ediyor. Peki İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne durumda?

Gebze-Organgazi-İzmir Otoyol projesinin en önemli ayaklarından biri olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor. Peki İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne durumda?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları hızla devam ediyor!

Yalova-İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırımla 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları devam ediyor. Köprünün kuzey temeli 15 Mart’ta atılacak. 2015 yılında tamamlanacak köprü 252 metre yükselecek...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. Köprü çalışmaları kapsamında, kule keson temellerinin önümüzdeki ay batırılması planlanıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılında tamamlanacak!

Yalova-İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırımla 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve otoyollarda çalışmalar devam ediyor. 2015 içinde köprü tamamlanacak. Otoyol çalışmaları ise 7 yıl sürecek....