20 / 04 / 2024

Izmir konut satışları

Konut sektöründe yeni gözde İzmir oldu!

Nüfusun en yoğun olduğu üç büyük il içerisinde konut satışlarının arttığı tek il İzmir oldu . Uzmanlar bu trendin 2017 yılında da devam etmesini beklediklerini söyledi.

İzmir'de 1 oda 1 salon evlere talep artıyor!

İzmir'de çekirdek ailelerin ve yalnız yaşamayı tercih edenlerin sayısının artması ile konutta tercih de değişti. İzmir'de 1 oda 1 salon konutlara talep artıyor.

Manisalılar konutta İzmiri tercih etti!

Manisa'da son 3 yılda satılık ve kiralık ev fiyatları imar sorunundan dolayı adeta uçtu.Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, satılık evlerin ortalama metrekare fiyatının 3 bin lira olduğunu belirterek, "Manisalılar artık İzmir'den ev almayı tercih ediyor" dedi.

İzmir'de Kasım ayında günde 263 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. İzmir’de Kasım ayında satılan ev sayısı 7 bin 891’e ulaşırken, her gün 263 konut el değiştirdi.

Ege'nin konut satışında lideri İzmir oldu!

İzmir konut satışlarında Ege lideri oldu. İzmir'i 24 bin 124 konut ile Aydın, 22 bin 234 konut ile Balıkesir, 15 bin 928 konut ile Muğla, 15 bin 597 konut ile Manisa ve 6 bin 213 konut ile Afyonkarahisar izledi

Münir Tanyer: İzmir konut satışında zirveye oynar!

Dövizdeki dalgalanmaların konut fiyatlarına da yansıyacağına dikkati çeken Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Ev almak isteyen çabuk olsun. İzmir; satışlarda bu yıl zirveyi zorlar" dedi