02 / 05 / 2024

Izmir karabağlar

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm projesine onay çıktı!

İzmir Karabağlar ’da 10 mahalleyi kapsayan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüm kapsamında birinci etabı olan 108 hektarlık kısmının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı.

İzmir Karabağlar'da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi!

İZMİR Karabağlar'da olan 3.7 şiddetinde meydana gelirken, sabah saat 05.46'da bir deprem de Muğla'nın Marmaris ilçesi'nde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Karabağlar'ın çarpık yapılaşma sorunu çözüldüğünde bölgeye talep artacak!

Karabağlar'daki çarpık yapılaşma sorununun çözülmesiyle birlikte İzmir’in genel görünümüne yakışır uygulamaların hayata geçirilmesi bölgeye olan talebi arttıracaktır

İzmir Karabağlar Yeşillik'de ticari hareketlilik gelişti!

Karabağlar İlçesi’nin Yeşillik Caddesi bölümünde yıllardır süregelen mobilya sektörünün olması, bununla birlikte alış-veriş merkezlerinin artması bu bölgede ticari hareketliliğin olumlu yönde gelişmesine sebep olmuştur.

Kamulaştırma ve yol düzenlemesi Karabağlar'ı hareketlendirecek!

Belediyenin yapım aşamasında olan projeleri arasında bulunan Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi, Yıkık Camii’den Otobana kadar Eskiizmir Caddesi’nde kamulaştırma ve yol düzenlemesinin yapılmasının da bölgeyi hareketlendireceği beklenmektedir