29 / 04 / 2024

Istanbul vizyon park adres

İstanbul Vizyon Park ’ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor. Liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda 36 ay kira garantili satış gerçekleştiriliyor.

İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar!

İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar? İstanbul Vizyon Park nerede? İstanbul Vizyon Park ödeme planı? İstanbul Vizyon Park iletişim? İstanbul Vizyon Park ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul Vizyon Park adres!

İstanbul Vizyon Park adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Kuyumcular Sokak No:4 İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza C1 Blok Kat 11 - 325 Bahçelievler İSTANBUL

İstanbul Vizyon Park satılık!

İstanbul Vizyon Park satılık ofislerin fiyatları maksimum 547 bin 800 dolar olarak belirlendi. 7 blok olarak yükselen projede son 15 ofis satışı sürüyor.

İstanbul Vizyon Park ofis!

İstanbul Vizyon Park ofis fiyatları 167 bin dolardan başlıyor, 547 bin 800 dolara kadar ulaşıyor. Projede satışı devam eden son 15 ofis ve 35 atölye bulunuyor.

İstanbul Vizyon Park!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor...