29 / 04 / 2024

İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar!

 İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar!

İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar? İstanbul Vizyon Park nerede? İstanbul Vizyon Park ödeme planı? İstanbul Vizyon Park iletişim? İstanbul Vizyon Park ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.


İstanbul Vizyon Park, Kuyaş tarafından Basın Ekspess yolu üzerinde inşa ediliyor. İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


7 blok halinde yükselen İstanbul Vizyon Park projesinde teslimler hemen yapılıyor. Son 35 atölye ve 15 adet ofisin kaldığı İstanbul Vizyon Park projesinde satışlar devam ediyor.


İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar!


İstanbul Vizyon Park satılık fiyatlar kapsamında ofisler 167 bin dolar ile 547 bin 800 dolar arasında ve atölyeler ise 585 bin lira olarak belirlendi.


Peşin alımlarda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı İstanbul Vizyon Park projesi 550 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Projede 60 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


1 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan İstanbul Vizyon Park projesinde ofislerin alanları 38 metrekareden başlayarak, 170 metrekareye kadar yükseliyor.


İstanbul Vizyon Park nerede?

Kuyaş İstanbul Vizyon Park adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Kuyumcular Sokak No:4 İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza C1 Blok Kat 11 - 325 Bahçelievler İSTANBUL 


İstanbul Vizyon Park iletişim bilgisi:

Tel: 0212 603 11 13

Web: www.istanbulvizyonpark.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com