29 / 03 / 2024

İstanbul ulaşım projeleri

İstanbul'a açılacak 14 metro hattı!

Seçim beyannamesinde İstanbul'da yeni açılacak metro hatları bulunuyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini yayınladı. İstanbul'a açılacak 14 metro hattı detayları haberimizde yer alıyor.

İstanbul'da 7 ilçeye metro geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nün açık ihale usulü ile gerçekleştireceği 'hizmet alım' ihalesinde, projenin geçeceği Amavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt-Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir ilçelerinde çalışma yapılacak.

İstanbul'a 16 yeni tünel yapılacak!

İBB açıklamasına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor.

İşte İstanbul'da 3 lokasyonun beklentileri!

Tema Park Projesi bünyesinde inşa edilen yaşam alanında yaklaşık 180.000 kişinin yaşaması planlanmaktadır. Mevcut durum itibariyle Halkalı, büyük konut ve ulaşım projeleri ile İstanbullular’ın gözdesi durumundadır.

Ulaşıma 68,5 milyar TL yatırım yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un altyapısından ulaşımına kadar, sosyal dokuya kadar her alanda bugüne kadar 68,5 milyar lira yatırım yaptık ve devam ediyoruz" dedi.

İstanbul için yeni bir mega proje geliyor!

Bakan Elvan, İstanbul'un trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarını sürdürdüklerine işaret ederek "İstanbul'da yaşayan vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla değişik projeler üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Kadir Topbaş sürpriz projesini 25 Mart'ta açıklayacak!

“Boğaz'ı Marmaray’la Haliç’i metroyla geçtik” diyen Topbaş, İstanbul’da yeni dönem projelerini anlattı. Topbaş, “Son dönemimin bir hediyesi olarak seçime 5 gün kala açıklayacağım çok farklı bir projem var. Birilerinin hayali dahi yetişmeyecek” dedi...