29 / 04 / 2024

Istanbul projeleri

İstanbul'da yağışın ardından temizlik çalışması yapıldı!

İstanbul'da yağışın ardından temizlik çalışması yapıldı. Anaaraterler ve çevre yollarında tıkanan yağmur suyu kanalları, mazgallar, yollar, kavşaklar ekipler tarafından temizlenmeye başlandı

2023'e kadar İstanbul ikiye ayrılacak!

İstanbul'un iki yeni şehir projesi Silivri ve Kartal projeleriyle ortaya çıkmaya başladı. 2023'e kadar İstanbul’un Doğu ve Batı diye ikiye ayrılması planlanıyor.

İstanbul turizmi sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

İstanbul marka değeri en yüksek 25 şehir arasında yer alıyor!

İngiliz Guardian gazetesi dünyanın marka değeri en yüksek olan 25 şehrini açıkladı. Dünyanın marka değeri en yüksek şehrinin ABD’nin Los Angeles kenti olduğu görülürken İstanbul listede 11’inci sırada kendine yer buldu.

Havaray ve teleferik hatları Meclis'ten geçti!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş' ın seçim çalışmaları sırasında açıkladığı metro, havaray, teleferik ve otopark projeleri, Belediye Meclisi' nde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

İstanbul'da markalı konut projesi 852, markalı konut sayısı yaklaşık 400 bin!

EVA Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin "2013 Markalı Konut Araştırması", şehrin 35 bölgesinde 852 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 400 bine ulaştığını ortaya koyuyor.

Türkiye'de her 4 kişiden 1'i İstanbul'da yaşıyor!

2013 yılında İŞKUR'un aldığı açık işlerin yüzde 25'i İstanbul'daki iş yerlerinden gelirken, İstanbul'u İzmir ile Ankara takip etti. Verilere göre Her 4 kişiden 1'i İstanbul'da yaşıyor...

Konut yatırımında hangi bölgeler öne çıkıyor?

Bu yıl temelleri atılan Boğaz'ın yeni gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 29 Ekim'de ilk etabı hizmete giren Marmaray, üçüncü havaalanı, Kanal İstanbul gibi önemli açılımlar yatırımcıların eğilimleri üzerinde büyük etki yapıyor.