03 / 05 / 2024

İNTES

Dış Cephe İş İskeleleri Toplantısı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonunda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Belediyeler Birliği, TOBB, İNTES, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği ve 100’e yakın çelik iskele üreticisinin katılımıyla Ankara’da “Dış Cephe İş İskeleleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Bakan Zeybekçi inşaat sektörüyle bir araya geldi!

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve 8 bakanın katıldığı zirveyle tüm istek ve sorunlarını dile getiren inşaat sektörü, dün de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya gelerek yine sektörün sorunlarını masaya yatırdılar.

Celal Koloğlu: Mesleki yeterlilik belgesi kaliteli ve güvenli inşaatın sembolüdür!

Celal Koloğlu, toplamsal bilinç çağrısı yaparak. "Mesleki Yeterlilik Belgesi kaliteli ve güvenli inşaatın sembolüdür. Bu hükümetler döneminde hazırlanan ve yürürlüğe giren Mesleki Yeterlilik Kurumu mevzuatı bu anlamda önemli bir milat olmuştur " dedi.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı 2 yılda tamamlanacak!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'na ilk kazma vuruluyor. Demiryollarında yap-işlet-devret modelinin ilk kez uygulanacağı Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı 'nın yapımı iki yılda tamamlanacak.

Faruk Çelik: Artık eğitim almış sıvacı, sertifikalı boyacı olacak!

Türkiye İnşaat Sanayicileri ve İşveren Sendikası (İNTES)'in genel kurul toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik "Artık eğitim almış sıvacı, sertifikalı boyacı olacak." dedi...