01 / 05 / 2024

Hasan Rahvalı kimdir

Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi'nde gençlerle buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı.

Hasan Rahvalı: İstanbul dünyanın en önemli finans merkezi olacak!

İstanbul’u devler ligine taşıyacak olan İstanbul Finans Merkezi (İFM), aynı zamanda Türkiye’nin gelecek yüzyıllarına yapılan en büyük yatırım olarak görülüyor. 5 milyar dolarlık bu dev proje 2023 hedeflerine ulaşmak için basamak da olacak...

İFM için 550 milyon dolarlık harcama!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı,FM için 550 milyon liralık harcama yaptıklarını söyledi. Rahvalı, İstanbul Finans Merkezi'nden (İFM) yer alıp kazancıma kazanç katarım diyenlere yerimiz yok' mesajı verdi.

Türkiye'de 7 milyon konutun dönüşmesi gerekiyor!

Türkiye'de 20 milyon konutun 7 milyonunun dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Hasan Kahvalı. bu binaların bir kısmında plan proje olmadığını ve bir kısmının da eski yönetmeliklere göre yapılmış, sağlıklı kabul edilmeyen binalar olduğuna dikkat çekti.

Ağaoğlu'na büyük onur! Güven tazeledi!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

Hasan Rahvalı: Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi!

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..