03 / 05 / 2024

Gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi ne zaman verilir

Gayrimenkul sermaye iradı beyanı ne zaman verilir?

Gayrimenkul sermaye iradı vergisini, gayrimenkul sermaye iradı beyan sınırından yüksek gelir elde edenler beyan vererek ödüyor. Peki gayrimenkul sermaye iradı beyanı ne zaman verilir? diyorsanız işte yanıtı...

Gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi son günü 25 Mart!

Gayrimenkul sermaye iradı vergisinin mükelleflerinin vergilerini ödeyebilmeleri için öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor.1 Mart'ta başlayan gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi son günü 25 Mart..

2015 gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi!

Kira gelir vergisi olarakta ifade edilen gayrimenkul sermaye iradı için beyanname verilmesi gerekiyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi ne zaman verilir?2015 gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi..

Gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi nasıl doldurulur?

Mart ve Temmuz ayları olmak üzere iki eşit taksit halinde ödenebilen vergi için öncelikle beyanname veriliyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi nasıl doldurulur?

GMSİ beyannamesi ne zaman verilir 2015?

Kira gelir vergisi olarakta bilinen gayrimenkul sermaye iradı(GMSİ) yükümlülerinin belirlenen zamanda öncelikle beyanname vermesi ve daha sonra ödemelerini yapması gerekiyor.Peki GMSİ beyannamesi ne zaman verilir 2015?

Gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi 2015!

İki eşit taksit şeklinde ödenebilen gayrimenkul sermaye iradı vergisi yani GMSİ taşınmaz mallarını kiraya veren ev sahiplerinden alınıyor.Söz konusu vergisi için beyanname verilmesi gerekiyor.İşte gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi 2015..