26 / 04 / 2024

Evora istanbul dükkan ihalesi

Evora İstanbul dükkan ihale tarihi!

Evora İstanbul projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 123 bin TL'den başlıyor. Peki dükkan ihalesi ne zaman? İşte Evora İstanbul dükkan ihale tarihi...

Yaşam başladı, şimdi sıra ticaretin başlamasında!

Tuzla'da yükselen Evora İstanbul projesinde yaşam başladı. Evora İstanbul Tuzla'da yer alan 65 adet dükkan, 1 adet ortaöğretim binası, 1 adet poliklinik binası ve 10 adet ofis ihale ile satılacak.

Evora Cadde satılık dükkan fiyatları!

Evora Cadde satılık dükkan fiyatları, telefon numarası, muhammen bedel fiyatı, ihale tarihi ve ihale yeri gibi merak ettiğiniz her şey haberimizde yer alıyor...

Evora İstanbul'un ticari birimleri ihaleyle satılıyor!

Evora İstanbul projesinde daire teslimleri yapılırken, ticari birimler de ihaleye çıkıyor. 65 dükkan, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası, 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihalesi yapılacak.

Evora İstanbul'da ticaret başlıyor!

Evora İstanbul'da ticaret başlıyor. Poliklinik, ofisler, dükkanlar ve ortaöğretim binasının satışa sunulduğu projede minimum fiyat 123 bin TL.

Tuzla Evora İstanbul dükkan fiyatları!

Tuzla Evora İstanbul dükkan fiyatları minimum 123 bin TL'den başlıyor. Projenin toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL.

Teknik Yapı Evora İstanbul dükkan!

Teknik Yapı Evora İstanbul dükkan fiyatları 123 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede ayrıca ofisler, poliklinik ve ortaöğretim binası da satışa çıkıyor.

Evora İstanbul dükkan!

Evora İstanbul dükkan fiyatları 123 bin liradan başlayarak yükseliyor. Tuzla Evora İstanbul projesinin toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL.

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar? Evora İstanbul telefon numarası? Evora İstanbul sosyal imkanları? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Evora İstanbul dükkan fiyat listesi!

Tuzla Evora İstanbul projesi 77 adet ticari birim ve 4 bin 303 adet daireden meydana geliyor. Evora İstanbul dükkan fiyat listesi 123 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbul'da 77 ticari ünite satışa çıkıyor! 123 bin TL!

Teknik Yapı Evora İstanbul projesinde 77 adet ticari ünite 123 bin liradan başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor. Ticari ünitelerin toplam muhammen bedeli 111.6 milyon lira olarak belirlendi.