29 / 03 / 2024

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

 Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar? Evora İstanbul telefon numarası? Evora İstanbul sosyal imkanları? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...


Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Yüzde 1 KDV imkanın yer aldığı Evora İstanbul projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor.


İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul projesi 4 bin 303 adet daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. Evora İstanbul Tuzla'da ticari üniteler satışa çıkarıldı.


Evora İstanbul Tuzla'da dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, koşu parkuru ve fitness center gibi imkanlar yer alıyor.


Teknik Yapı Evora İstanbul projesinin toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL. Evora İstanbul Tuzla'da ticari ünitelerin büyüklükleri 17 metrekare ile 3 milyon 820 bin 32 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?


Evora İstanbul dükkan satış fiyatları kapsamında dükkanlar 123 bin TL'den başlıyor. Tuzla Evora İstanbul'da yer alan  3 bin 820 metrekare büyüklükte poliklinik 17 milyon lira muhammen bedeli ile ve 3 bin 371 metrekare büyüklükte ortaöğretim okulu 10 milyon 500 bin lira muhammen bedeli ile satışa çıktı.


Evora İstanbul iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com