26 / 04 / 2024

Era türkiye

ERA Avrupa Ödül Gecesi'nde ERA Türkiye'ye özel ödül!

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

ERA sektör profesyonellerini destekliyor!

ERA Türkiye, 14 Ocak 2015 Çarşamba günü İstanbul Marriott Otel Asia’da gerçekleştirilen ‘ERA Türkiye Ödül Gecesi'nde, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan profesyonellerini taçlandırarak en iyi ofislerini ödüllendirdi.

ERA Türkiye sektörde fark yaratanları taçlandıracak!

ERA Türkiye Ödül Gece’si 14 Ocak 2014 Perşembe günü İstanbul Marriot Otel Asia' da gerçekleştirilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun katılımıyla, sektörde fark yaratanlar taçlandırılacak.

ERA Türkiye, ofis ağını genişletiyor!

‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ alanında Türkiye’ye yeni bir anlayışı getiren ERA Türkiye, ofis ağını hız kesmeden genişletiyor. ERA Türkiye, franchise ağına son olarak İstanbul Anadolu Yakası’nda Kozyatağı ve Ethemefendi ofislerini ekledi.

ERA Pasha Beyoğlu'nda hizmete açıldı!

Gayrimenkul danımşanlığı alanında faaliyet gösteren ERA Türkiye, ofis açılışlarına devam ediyor. Franchise sistemi ile büyüyen Era Türkiye'nin yeni ofisi ERA Pasha Beyoğlu' nda faaliyet gösterecek.

Era Türkiye yeni bayisini Beyoğlu'nda açtı!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi olan ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye, Bostancı’da yeni ofis açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

ERA Türkiye'nin yeni ofisi ERA Meksa faaliyet göstermeye başladı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası 2014 yılında hızlı büyümesini sürdürüyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Meksa, Bağdat Caddesi Feneryolu’ nda faaliyet göstermeye başladı...

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanları arıyor!

ERA Türkiye gayrimenkul bünyesinde çalışmak üzere girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek, en az lise mezunu, sorumluluk sahibi ve performansa bağlı kazanç sistemine inanan çalışma arkadaşlarını arıyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.

Can Ekşioğlu maketten konut satışında tüketiciyi uyardı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, tekrar gündeme gelen ‘Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı’ doğrultusunda, maketten konut satışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ekşioğlu, maketten satışlarda tüketicileri uyardı...

ERA yarın basına tanıtılıyor!

Avrupa’nın lider gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye pazarına giriyor...