02 / 05 / 2024

Ender Yorgancılar kimdir

Ender Yorgancılar: TOKİ'nin fabrika yapması gerek!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, "TOKİ konut yapıyor. Fakat bunun yanında fabrika da yapmalı. Fabrika açmak isteyen sanayici parayı arsaya veriyor, üzerine fabrikayı yapıyor, içine makineleri koyuyor. Parası kalırsa işletme sermayesi oluyor, kalmazsa kredi için bankaya gidiyor." dedi.

Ender Yorgancılar: TOKİ fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, sanayicinin finansman sorununun çözümü için TOKİ’nin fabrika yapmasını önerdi.

Ender Yorgancılar Alman yatırımcıları İzmir'e davet etti!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, "İzmir ile Almanya arasında ticaret hacmimiz 2 milyar dolar. Hedefimiz karşılıklı iş birliği ile ticaret hacmini geliştirmek" diye konuştu

Torbalı OSB'de fabrikalar yükselecek!

EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi 'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi.

Ender Yorgancılar: İzmir'de yatırımlar geriledi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası ( EBSO ) Yönetim Kurulu Başkam Ender Yorgancılar, 2012 yılında uygulamaya giren yeni teşvik sisteminin haksız rekabet yarattığım öne sürdü ve İzmir'de yatırımlar geriledi dedi...