28 / 03 / 2024

Emirgan Korusu

Bakan Güllüce açıkladı! İşte Emirgan ve 16/9 ile ilgili son durum!

Habertürk Televizyonu’nda canlı yayına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Emirgan ve 16:9 ile ilgili soruları yanıtladı. İşte İdris Güllüce'nin açıklamaları...

Emirgan'ın komşuluğunda imara açılan parsellerin durumu!

Emirgan Korusu’na bitişik hazineye ait 6 parselin imara açılması büyük tepki çekiyor. Hazine arazisine ait parseller Emlak GYO tarafından satın alınmış şimdi de imara açılıyor.

Bakan Güllüce Emirgan tartışmalarına son noktayı koydu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Emirgan Korusu’nun imara açılmasıyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Bakan Güllüce, "“Emirgan Korusu’na el sürdürmeyiz" dedi.

Emirgan'ın komşusunun planı 2006'da çizilmiş!

Emlak Konut’un geçtiğimiz yıl Özelleştirme İdaresi’nden aldığı Emirgan Korusu’nun komşusu 158 bin metrekare arsa için tartışmalar büyüyor. Mimarlar Odası arsada daha fazla inşaat yapılabilmesi için plan değişikliğinin 2006 yılında yapıldığına dikkat çekiyor.

Emlak Konut GYO'dan Emirgan Korusu hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı “Emirgan Korusu’nun yakınındaki bir alanın TOKİ tarafından satışa çıkarılacağı” şeklindeki ifadesi doğrultusunda sosyal medyada yer alan haber ve paylaşımlar üzerine, açıklama yaptı.