19 / 04 / 2024

Emin üstün kimdir

En çok ev hanımları ve işçiler konut alıyor!

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubu konut sahibi yapmaya devam ediyor. Emin Üstün “İşçilerimiz aylık bin 100 lira ödeme ile konut alıyor” dedi.

Eminevim 2015 yılında yüzde 20 büyüme gerçekleştirdi!

Emlak ve gayrimenkul sektörünün altın yılı olarak kabul edilen 2015'in ilk yarısını ve sektörü değerlendiren Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti...

Kentsel dönüşüm ile kiralar fırladı!

Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirterek, 'Kentsel dönüşüm ile herkes kiralık ev arayınca, haliyle kiralar yükseldi ancak birkaç yıla kadar yeni yapılan evlerin tamamlanmasıyla bu dengesizlik düzelmiş olacak" dedi.

Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirtti. "Kentsel dönüşüm ile herkes kiralık ev arayınca, haliyle kiralar yükseldi ancak birkaç yıla kadar yeni yapılan evlerin tamamlanmasıyla bu dengesizlik düzelmiş olacak" dedi.

Kentsel dönüşüm kiraları fırlattı!

üketiciye; alacakları konutu iyi araştırmalan ve parasına göre ev olmalan tavsiyesinde bulunan Emin Üstün, şunlan kaydetti: "2. El konutlara da bakılmalı. Kentsel dönüşüm nedeniyle evlerde bir sıkıntı varmış gibi gözüküyor. Herkes kiracı olarak talepte bulunuyor. Çünkü kentsel dönüşüm kiralan fırlattı.