28 / 03 / 2024

Ege depremi

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 25,78 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 8,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Binalara güvensizlik deprem sırasında kaçışmaya yol açıyor!

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, halkın binalara güvensizliğinin depremde kaçışmaya yol açtığını belirterek, Ege Denizi'ndeki gibi depremlerde insanların bulundukları binalarda sakince sarsıntının geçmesini beklemeleri gerektiğini bildirdi.

Ayvalık'taki tarihi fabrikanın bacası depremde zarar gördü!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki tarihi bir fabrikanın bacası zarar gördü. Dünyanın el işçiliği ile yapılan en büyük ve en uzun fabrika bacası olduğu öğrenilen 40 metrelik yapı, çevre güvenliği nedeniyle kısmen yıkıldı...

Ege Denizi'nde 6.5 şiddetinde deprem!

AFAD, Ege Denizi açıklarında meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depreme en yakın yerleşimlerin Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine bağlı Uğurlu, Şirinköy, Dereköy, Tepeköy ve Zeytinli olduğunu bildirdi. Deprem İstanbul'da da hissedildi...