28 / 04 / 2024

Efe Bezci kim

Yeni Başbakanlık binasına komşu olmak için...

Efe Bezci "Başkent’te özellikle kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olan özel sektör temsilcileri son aylarda ofis seçimi için yeni Başbakanlık binasına da oldukça yakın olan Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu üçgenini tercih ediyor".

Ankara Besa Kule iş çevrelerine yakınlığıyla değer kazanıyor!

Bölgede inşa edilen en dikkat çekici iş merkezi projesi Besa Kule’yi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, enerji ve zaman kazanımı sağlayan doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin de birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

Ankara’nın ekseni kayıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını bildirdi.

Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sanayi ve ticaretteki performansı ile hızla memur kenti olmaktan çıkan Ankara'da, her geçen ay sayıları artan konut ve plazaların Başkent'in gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

İş dünyasının gözü bu projede!

Efe Bezci, iş dünyasının kalbinin attığı merkezlerden Çukurambar’da inşa edilen Besa Kule’nin firmalar tarafından merakla beklendiğini ifade etti.

Besa Grup, yılların tecrübesini Besa Kule İş Merkezi’ne taşıdı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Gerek lokasyonu, gerekse iş hayatını kolaylaştıran çözümlere sahip mimarisiyle sektör temsilcilerini kendine çeken Besa Kule için, yıllardır projeler hayata geçiren firmamızın ‘gözbebeği’ diyebiliriz” dedi.

Efe Bezci: Gayrimenkulde yatırımın yıldızı ofis!

Yatırımcısını hiçbir dönem üzmeyen gayrimenkul, özellikle ekonomik belirsizlik ortamlarında en iyi yatırım aracı olarak gösterilirken, gerek kira, gerekse mülk getirisi ile ofis ve mağaza yatırımları bu dönemde her zamankinden fazla kazandırıyor...