28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

TANAP projesinin temeli bugün atılıyor!

Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın Türkiye'deki ilk borusu bugün Kars'ta toprağa indirecek. Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın temeli bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla Kars'ta atılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Yeni Cami önünde düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan Malatya'da yapımı tamamlanan ve toplam değeri 240 milyon lira olan eser ve yatırımların resmi açılışlarının yapılacağını bildirdi.

Türkiye, Kolombiya’daki büyük konut projelerinde yer almaya hazır!

Erdoğan ve Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos Calderon, Bogota’da düzenlenen Türkiye-Kolombiya İş Forumu’nda iki ülke işadamlarına hitap etti.

AVM'nin yeri trafiğe göre belirlenecek!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da sayıları 40’u bulan AVM’lere çekidüzen getiren Perakende Kanunu’nu onaylamasıyla birlikte gözler önümüzdeki döneme çevrildi. Yapılacak düzenlemeyle artık AVM’lere bölgeye getireceği trafik yüküne bakılarak izin verilecek.

Bursa'da 50 yatırım hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 186 milyon liralık 50 yatırımını hizmete açacak. Tarihi buluşmanın yaşandığı gün Atatürk Caddesi trafiğe kapatılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Perakende Yasası'na onay!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'u onayladı. Yapılan açıklamada, Anayasa’nın 89’uncu maddesinin birinci fıkrası ile 104’üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir” denildi.

Topkapı Sarayı tarihi eser olmanın ötesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim için milletimiz için herhangi bir tarihi eser olmanın ötesinde anlamlar ifade eden Topkapı Sarayı'nı tabii ki çok iyi korumak durumundayız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ak Saray"a yerleşmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ak Saray"a yerleşmek için gün sayıyor. Erdoğan’ın çalışma odasının duvarında dev Atatürk posteri yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü’nü inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü’nü inceledi. Binalardaki çalışmalar ve bahçedeki düzenlemeler hakkında bilgi alan Erdoğan, burada 1.5 saat kaldı.

Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar'ın, Türkiye’deki reel yatırımlar noktasında hassasiyetlerinin daha da artacağını görüyorum” dedi.