25 / 04 / 2024

Can Ekşioğlu kimdir

İşte Türkiye'de ortalama ev fiyatları!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinden Amerika merkezli ERA’nın son araştırması Türkiye’de 2014’teki ortalama ev fiyatını ortaya koydu.

ERA sektör profesyonellerini destekliyor!

ERA Türkiye, 14 Ocak 2015 Çarşamba günü İstanbul Marriott Otel Asia’da gerçekleştirilen ‘ERA Türkiye Ödül Gecesi'nde, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan profesyonellerini taçlandırarak en iyi ofislerini ödüllendirdi.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikler!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Ekonomiye nitelikli katma değer yaratan sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak” dedi.

Sanayi yatırımlarının artması nitelikli gayrimenkul sektörünü oluşturuyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’na göre sanayi sektöründeki yatırımların artması, daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörünün oluşmasına imkân tanıyor.

ERA Türkiye, Bostancı’da yeni ofis açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

Can Ekşioğlu: Konutta ikinci el ön plana çıkacak!

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ikinci el konut satışlarını değerlendirdi. Merkez Bankası’nın faiz artırımı konut piyasasını da etkileyecek, tüketici satın alma kararını ikinci elden yana kullanacak...

Can Ekşioğlu maketten konut satışında tüketiciyi uyardı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, tekrar gündeme gelen ‘Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı’ doğrultusunda, maketten konut satışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ekşioğlu, maketten satışlarda tüketicileri uyardı...