25 / 04 / 2024

Can Ekşioğlu

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikler!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Ekonomiye nitelikli katma değer yaratan sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak” dedi.

Sanayi yatırımlarının artması nitelikli gayrimenkul sektörünü oluşturuyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’na göre sanayi sektöründeki yatırımların artması, daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörünün oluşmasına imkân tanıyor.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul danışmanlığında ilk koşul müşteri memnuniyeti!

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Can Ekşioğlu maketten konut satışında tüketiciyi uyardı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, tekrar gündeme gelen ‘Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı’ doğrultusunda, maketten konut satışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ekşioğlu, maketten satışlarda tüketicileri uyardı...