29 / 03 / 2024

çamlıca camii son durum

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Temeli 6 Ağustos 2013 yılında atılan camide test için ilk sela okundu. Cami kubbe kemerlerinin iç kısmına takılan 220 metre boyunda "Fetih Suresi"yle dikkat çekiyor.

Çamlıca Camii havadan görüntülendi!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde inşa edilen Çamlıca Camii'ndeki son gelişmeler havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde caminin 6 minaresinin kaba inşaat çalışmalarının sona gelindiği görüldü.

İşte Çamlıca Camisi'nin havadan görüntüleri!

Çamlıca Camii'ni tamamlama çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi Çamlıca Camii'nde devam eden yapım çalışmaları havadan görüntülendi.

Çamlıca Camii inşaatı ne durumda?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla temeli 6 Ağustos 2013’te atılan Çamlıca Camii’ndeki çalışmalar kış olmasına rağmen aralıksız devam ediyor...

Çamlıca Camii'nin hafriyatı yüzde 97 oranında tamamlandı!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Çamlıca Camii'nin hafriyat çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı. Projenin inşaatında özel beton ve demir kullanılıyor.

Çamlıca Camii'nde kadınlar ve engelliler için özel bölüm olacak!

Camide kadınlar çarşaf ve paravanların arkasında değil özel mahfillerde ibadet edecek. Bu bölümlere ise kadınlara özel şadırvandan direkt çıkılan asansörlerle ulaşacak. Projede ayrıca engellilere yönelik özel ibadet bölümü de yer alacak...