24 / 04 / 2024

Cadde Residence son durum

Cadde Residence telefon numarası!

Cadde Residence telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. Tüm daire tipleri 110 metrekare olarak dizayn edilen projede daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek?

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Cadde Residence iletişim!

Cadde Residence iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından hayata geçirilen Cadde Residence projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor.

Cadde Residence teslim tarihi!

Cadde Residence projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yer alıyor. Cadde Residence teslim tarihi haberimizin devamında bulunuyor.

Cadde Residence telefon numarası!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'ye bağlı Mahmutbey'de inşa edilen projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak belirlendi. Tek blok olarak yükselen Cadde Residence projesi 10 kattan oluşuyor. İşte Cadde Residence telefon numarası...

Cadde Residence satış fiyatları!

Cadde Residence satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 1.550 metrekare alan üzerinde yükselen projede satış süreci devam ediyor. Cadde Residence projesi 32 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor.

Dumanlar İnşaat Cadde Residence!

Daire alanları 110 metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 10 katlı tek blok olarak yükselen Dumanlar İnşaat Cadde Residence projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.