06 / 05 / 2024

Cadde Residence satış fiyatları!

Cadde Residence satış fiyatları!

Cadde Residence satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 1.550 metrekare alan üzerinde yükselen projede satış süreci devam ediyor. Cadde Residence projesi 32 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor.


Tüm daire tiplerinin 2+1 olarak tasarlandığı Cadde Residence projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Cadde Residence satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de hayata geçirilen Cadde Residence projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası taşıyor. Projede 32 daire ve 3 dükkan bulunuyor.


1.550 metrekare alan üzerinde yayılan Cadde Residence projesinin Temmuz 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor. 110 metrekare olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu projede tüm daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Tek blok olarak yükselen proje 10 katlı olarak hayata geçiriliyor. Cadde Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de konumlandırılıyor. Projede kişiye özel ödeme tablosu planlanırken banka kredisi imkanı da sunuluyor.


Cadde Residence satış fiyatları 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiklik gösteren projede satış süreci devam ediyor. Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan proje 10 katlı tek bloktan oluşuyor.



Projedeki sosyal donatılar; lobi, fitness merkezi,çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve açık otopark olarak karşımıza çıkıyor.


Cadde Residence iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com