04 / 05 / 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Orhangazi Kalesi sosyal tesis olarak hizmet verecek!

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Orhangazi Kalesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeyi tepeden kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi et ürünleri tesisi kuruyor!

Bursa Büyükşehir, yaklaşık 120 milyon TL’lik bir kaynağı kırsal bölgelere ayıracak. Bursa Belediyesi dağ yörelerinden göçü durdurmak için sütten sonra et ürünleri tesisi de kuracak

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi dün açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da ilk 5 merkezinden biri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Sanayi Bakanı Fikri Işık tarafından 27 milyon lira yatırımla açıldı.

İhsan Aydın: Büyükşehir lojmanı rezidans için satışta!

Büyükşehir lojmanı rezidans için satışta Bursa'da 70'li yıllardan bu yana belediye çalışanlarının oturduğu Ertuğrulgazi'deki lojman arsası satışa çıkarıldı. Daha evvel satış kararı çıkan lojmanlar bir süre elden çıkarılamamıştı.

İnegöl'deki mobilya ve gıda fabrikalarının depoları yandı!

İnegöl'de yan yana bulunan mobilya fabrikası ile gıda fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alındı..

BURBAK şehirdeki otopark sorununu çözmeyi hedefliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Bursa Bakım Onarım, Ulaşım, Toplu Taşım İşletmeciliği (BURBAK), şehirdeki otopark sorununu tower parklarla çözmeyi hedefliyor. BURBAK ile otoparklara köklü çözümler üretiliyor...