23 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları iletişim

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağazası, 2 tane market alanı, 90 tane cadde dükkanı ve 102 tane teras dükkanından meydana gelen projede ihale bu sabah başladı. Peki Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ihale sonuçları açıklandı mı?

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları son başvuru günü bugün!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Başakşehir Kent Meydan Dükkanlar'nda ihaleye katılmak için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Kent Meydan Dükkanları son başvurusu yarın!

Ticari ünite alanlarının 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje konum olarak İstanbul Başakşehir'de 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde inşa ediliyor. Kent Meydan Dükkanları son başvurusu yarın yapılıyor.

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları iletişim!

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen proje kamu kurumlarını tek bir merkezde toplama özelliğine sahip. İşte Başakşehir Kent Meydan Dükkanları iletişim bilgileri...

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 90 adet cadde dükkanı, 102 adet teras dükkanı, 2 market alanı, 58 adet teras mağaza ve 80 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Başakşehir Kent Meydan Dükkanları nerede?

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları fiyat!

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Başakşehir Kent Meydan Dükkanları fiyat bilgisi...